Sivut eivät ole käytössä


Toiminta on lopetettu

Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

KOKEMUKSIA PÄIVÄKODISTAMME


LASTEN AJATUKSIA

Tärkeimmän palautteen onnistumisesta työssämme saamme suoraan lapsilta - heidän hymyistään, oppimisen iloa säkenöivistä silmistään ja yksinkertaisesti siitä, että he viihtyvät meillä.

PERHEIDEN KOKEMUKSIA

Englannin kieli on aina ollut perheille yksi tärkeimmistä tekijöistä hakea varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikkaa päiväkodistamme. Saamme jatkuvasti perheiltä hyvää palautetta myös päiväkotimme kodinomaisuudesta, pienistä lapsiryhmistä, lämpimästä ja välittävästä ilmapiiristä sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastamme.

Lapsilta ja asiakasperheiltä saamamme palaute on kullanarvoista. Kiitos siitä!

Päiväkotityössämme meitä motivoi tekemään parhaamme lapset, jotka oppivat ja kasvavat päiväkodissamme, sekä asiakasperheet, jotka kokevat saavansa meiltä parasta lapsilleen.


Olisipa kiva nähdä lapsesi päiväkodissamme!


HYVÄT KOKEMUKSET KANTAVAT!

Iloksemme olemme saaneet kuulla myös muutamilta entisiltä päiväkodin käyneiltä, miten päiväkotiaika on tukenut heidän elämäänsä, ja mitä he muistavat tästä ajasta.

Olin Karakalliossa vuosina 1995 - 1998. Päiväkodissa oli sydämellinen vetäjä ja mukavat ja joustavat hoitajat, joista osa oli natiivi enkunkielisiä (Briteistä). Karakalliossa oli tilaa ulkona missä leikkiä, ja alapihalla olevat betoniporsaat olivat usein osa leikkiä :) Mieleenpainuvimpana kokemuksena ehkä jäänyt 'yökoulu' eskarista mieleen, kuinka jännää ja kivaa se oli :) Meillä oli sisätiloissa leikeissä kerran avaruusteema ja tehtiin erilaisia foliorekvisiittoja, ne eri teemat olivat hauskoja.

Koin päiväkodin turvalliseksi ympäristöksi leikkiä, oppia ja kasvaa yhdessä kavereiden kanssa. Olen saanut vuosien varrelta, tietysti englanninkielen taidon, mutta myös läheisiä ystäviä erityisesti enkunkieliseltä luokalta koulussa, johon jatkoin playschoolin jälkeen. Nuorena opittu kieli on tuonut varmuutta käyttää sitä esim. koulu- ja työympäristössä. Jos en olisi puhunut sujuvasti enkkua, olisin varmasti harkinnut ulkomaille opiskelemaan lähtemistä hieman tarkemmin, ja olisi voinut jäädä väliin.

- Lotta 

Olen käynyt ensimmäisten lasten joukossa aikoinani leikkikoulun. Jatkoin suomenkieliseen kouluun, sillä Kilon alueella ei ollut silloin kielikylpykoulua. Kielitaito kuitenkin karttui jo leikkikoulussa ja tietynlainen kipinä syttyi kouluvuosina kielitaidon kartuttamiseen entisestään. Lukion jälkeen päädyin opiskelemaan ja asumaan ulkomaille neljäksi vuodeksi, josta palasin takaisin Suomeen kotikonnuille.

Olen iloinen, että voin tarjota nyt myös lapsilleni mahdollisuuden kartuttaa kielitaitoa jo pienestä pitäen tutussa ympäristössä. On ollut ihana seurata kuinka nopeasti lasten kielitaito karttuu, ja kuinka saamme päivittäin nauttia lasten oppimisen ilosta! Lisäksi on upeaa, miten lapset oppivat kaiken muun lisäksi myös eri kulttuureista, perinteistä ja juhlapyhistä leikkikoulun toiminnan kautta. En voisi toivoa parempaa hoitopaikkaa omille lapsillemme!

-Aino

Retket oli parasta! Englannin kieli tarttui kivasti mukaan, se sujuu koulussa nyt aika helposti.

-Liini 8.luokka

Retket oli parasta; Fazer, Lumikuningatar, Kartsin puistoretket ja joka viikkoiset jumpparetkiret. Enkku sujuu tosi hyvin, ilman kielikylpypäiväkotia en varmaan puhuisi näin sujuvasti.

-Kerttu 5.luokka

Päikkärit oli päivän paras hetki! Nukuin aina pisimpään. Vihannekset ja dippikastike, ihana välipala. Kuravaatteista en tykännyt.

-Maija 3.luokka

Tutustu miten voit hakea päiväkotiimme 


Seuraa meitä somessa, niin näet, millaista lasten arki on päiväkodissamme.


Kuvaa klikkaamalla näet enemmän julkaisuja ja niiden sisältöä. 


Olisipa kiva nähdä lapsesi päiväkodissamme!