Sivut eivät ole käytössä


Toiminta on lopetettu

Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

VAIKUTTAAKO HYVÄLTÄ? - HAE MEILLE!


Päiväkodistamme voi hakea paikkaa joko varhaiskasvatukseen (3-5-vuotiaat) tai esiopetukseen (6-vuotiaat). Molempiin haetaan päiväkotihakemuksen kautta. Lisäksi esiopetukseen tulee hakea Espoon kaupungin virallisen esiopetushaun kautta. Voit hakea esiopetuspaikkaa meiltä, vaikka lapsesi ei olisi ollut aiemmin meillä päiväkodissa. 

Useimmiten lapset aloittavat päiväkodissa elokuussa uuden lukuvuoden alkaessa. Paikkoja saattaa vapautua myös kesken kauden. Päiväkotihakemus kannattaa lähettää meille mahdollisimman varhain, ja samalla voit kertoa aloitusajankohtatoiveen. Kun lapsi on hakijarekisterissämme, voimme tarjota perheelle paikkaa heti toiveet täyttävän paikan auetessa. 

Näin haet varhaiskasvatuspaikkaa (3-5-vuotiaat):

  1. Täytä ja lähetä sähköinen päiväkotihakemus. Hakemuksen lähettäminen ei sitouta vielä mihinkään. Vaihtoehtoisesti voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse (eel@saunalahti.fi) tai soittamalla (041 513 7773).  
  2. Hakemuksen saatuamme otamme teihin yhteyttä noin viikon sisällä, jolloin sovitaan mahdollisuudesta tulla tutustumiskäynnille päiväkotiin. Tutustut yhdessä lapsesi kanssa tiloihimme, toimintaamme ja henkilökuntaamme.
  3. Lapsen ikätasoa vastaava suomen tai englannin kielen taito on edellytys onnistuneelle varhaiskasvatukselle. Tutustumiskäynnin yhteydessä arvioimme lapsen kielellisen soveltuvuuden (suomi tai englanti). Jos lapsi on vielä reilusti alle 3-vuotias, arvioimme kielen kehitystä lähempänä päiväkodin aloitusta. Varhaiskasvatuksessa aloittavan 3-5-vuotiaan ei tarvitse osata englantia. Esiopetuksessa aloittavan lapsen tulee osata englantia jonkin verran. 

  4. Päiväkodin johtaja ja vastaava opettaja vahvistavat saadun paikan perheille.

Näin haet esiopetuspaikkaa (6-vuotiaat), kun lapsesi EI ole vielä päiväkodissamme:

Meille voi tulla suoraan esiopetukseen. Voit hakea lapsellesi esiopetuspaikkaa päiväkotihakemuksella, vaikka lapsesi ei olisi vielä päiväkodissamme.

  1. Muista varmistaa esiopetuspaikka päiväkodissamme hyvissä ajoin ennen Espoon kaupungin virallisen esiopetushaun alkua (joulu-tammikuu) lähettämällä sähköinen päiväkotihakemus. Hakemuksen lähettäminen ei sitouta vielä mihinkään. Vaihtoehtoisesti voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse (eel@saunalahti.fi) tai soittamalla (041 513 7773).

  2. Hakemuksen saatuamme otamme teihin yhteyttä paikkatilanteesta noin viikon sisällä. Samalla sovimme tutustumiskäynnistä, jolloin voit tutustua yhdessä lapsesi kanssa tiloihimme, toimintaamme ja henkilökuntaamme. Esiopetuksessa aloittavan lapsen tulee osata englantia jonkin verran, joten arvioimme myös lapsen kielellisen soveltuvuuden (suomi tai englanti). 

  3. Vahvistettuamme paikan voitte hakea esiopetuspaikkaa Espoon kaupungin virallisessa haussa ja valita päiväkotimme esiopetuspaikaksi. Espoon kaupungin virallisen esiopetushaun (joulu-tammikuu) aikana on Espoon kaupungin sivuilla siihen linkki. Perheet saavat Espoon kaupungilta suoraan ohjeet esiopetukseen hakemisesta ja vahvistuskirjeen esiopetuspaikasta.

Näin haet esiopetuspaikkaa (6-vuotiaat), kun lapsesi ON jo päiväkodissamme:

Kun lapsesi on jo päiväkodissamme, tulee esiopetuspaikka hakea Espoon kaupungin virallisessa haussa. Virallinen esiopetushaku on avoinna joulu-tammikuun ajan, jolloin Espoon kaupungin sivuilla on siihen linkki. Perheet saavat Espoon kaupungilta suoraan ohjeet esiopetukseen hakemisesta.


TERVETULOA PÄIVÄKOTIIMME MYÖS KAUNIAISISSA ASUVAT LAPSET! 

Myös Kauniaisissa asuvien lasten perheet voivat hakea meiltä tuettua varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikkaa. Kauniaisten kaupunki maksaa yksityisen hoidon tukea ja sisaruslisää kauniaislaisille perheille, joiden lapsi on päiväkodissamme. 


Olisipa kiva nähdä lapsesi päiväkodissamme!