Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

ETSIMME UUSIA TIIMIN JÄSENIÄ

Varhaiskavatuksen lastenhoitaja


OLETKO SINÄ TULEVA VAHVISTUS TIIMIIMME?

Oletko sinä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, jolle tärkeä työ lasten kanssa on sydämen asia? 

Haluisitko työskennellä päiväkodissa, jossa välitetään niin lasten kuin henkilökunnan hyvnvoinnista?

Jos vastasit kyllä, voit olla tuleva vahvistus tiimimme!

Espoon Englanninkielinen Leikkikoulu on yksityinen, voittoa tavoittelematon päiväkoti. Sijaitsemme hyvien yhteyksien varrella Espoon Karakalliossa ja Kilonpuistossa. Kummassakin toimipisteessä on 30 3-6-vuotiasta lasta ja työskentelee kolme varhaiskasvatuksen opettajaa, kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, päiväkotiapulainen sekä päiväkodin johtaja. Työkielemme on pääosin englanti.

Etsimme nyt Karakallion toimipisteeseen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2023 - 30.6.2023. Lastenhoitaja vastaa Karakallion toimipisteen 3-4 - vuotiaiden ryhmän toiminnasta yhdessä ryhmän varhaiskasvatuksen opettajan kanssa.

Etsimme nyt tiimimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 

TARJOMME SINULLE:

  • Mahdollisuuden itse vaikuttaa tapaan tehdä työtäsi esiopetus- ja varhaiskasvatussuunnitelmien sekä arvojemme puitteissa.
  • Hyvät taloudelliset resurssit toteuttaa laadukasta ja monipuolista esiopetusta ja varhaiskasvatusta, kuten asianmukaiset tilat, monipuoliset opetusmateriaalit, retket, erilaiset projektit ja juhlat.
  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut (liikunta- ja kulttuurisetelit, terveydenhoito yksityisellä lääkäriasemalla, sekä hoitoturvavakuutus).
  • Mukavat ja työssäsi sinua tukevat työkaverit.
  • Työntekijöiden hyvinvointia ja työssä viihtymistä ylläpitävän ympäristön, jota myös päiväkodin hallitus tukee.

TOIVOMME SINULTA:

  • Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkintoa, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) Esiopetuspätevyys. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.
  • Lämmintä, sitoutunutta ja innovatiivista otetta lasten ja perheiden kanssa tehtävään työhön.
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä kykyä työskennellä osana monikulttuurista tiimiä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote

Jos kiinnostuit ja tunnet paikkasi omaksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si 16.11.2022 mennessä päiväkodin johtajalle eel@saunalahti.fi. Olemme valmiita täyttämään tehtävän heti, kun hakemamme henkilö löytyy. 

Päiväkodin johtaja, Lydia Mccarthy, vastaa mielellään kysymyksiisi (suomeksi tai englanniksi):

Soita | WhatsApp: 041 513 7773

eel@saunalahti.fi 

Mahdolliset tulevat kollegasi sanovat päiväkodissamme työskentelystä mm. seuraavaa:

"Päiväkoti on voittoatavoittelematon ja se näkyy toiminnassa. Rahat tulevat selkeästi käyttöön lasten hyväksi ja myös työntekijöistä huolehditaan."

"Minulla on vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäni haluamallani tavalla."

"Työpaikka, jossa on hyvä työilmapiiri."


Espoon Englanninkielisen Leikkikoulun päiväkoteja ylläpitää yhdistys. Yhdistyksen tärkein tehtävä on tarjota henkilökunnalle hyvät työolosuhteet toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta.

Me uskomme, että välittävä ja hyvinvoiva henkilökunta on lasten kasvatustyön perusta, ja siksi henkilökunnan hyvinvointi ohjaa kaikkea päätöksentekoamme.

Tarjoamme inhimillisen ja välittävän työpaikan sekä hyvät työolosuhteet. varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ammattilaisille sekä opiskelijoille.

Työnantajana olemme vastuullisia, välitämme työntekijöistämme ja työyhteisöstämme sekä seuraamme alamme kehitystä. Varhaiskasvatuslain mukaan vuodesta 2030 lähtien päiväkodeissa vähintään kahdella kolmasosalla tulee olla korkeakoulututkinto. Meillä Espoon Englanninkielisessä Leikkikoulussa tämä koulutusrakenne toteutuu jo nyt. 


Olisipa kiva saada sinut työkaveriksemme!