Sivut eivät ole käytössä


Toiminta on lopetettu

Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

MITEN VOIN VAIKUTTAA TOIMINTAAN YHDISTYKSEN JÄSENENÄ?


Yhdistyksen varsinaiset jäsenet eli päiväkodissa olevien lasten huoltajat voivat osallistua ja vaikuttaa yhdistyksen toimintaan eri tavoin. Vaikuttaminen ja osallistuminen ovat vapaaehtoista. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman moni haluaa olla mukana mahdollistamassa lapsille monipuolista ja rikasta päiväkotiympäristöä. Olemme keränneet tähän erilaisia tapoja vaikuttaa ja olla mukana - valitse oma tapasi! 

Mitä enemmän yhdistyksen jäsenet antavat - sitä enemmän lapset saavat!

Osallistumalla hallitustoimintaan

Hallituksessa pääset vaikuttamaan...


Onko sinulla ideoita yhteisöllisyyden edistämiseksi?

Päiväkotimme toimii vanhempain kannatusyhdistyksen ylläpitämänä, joten yhteisöllisyys on meille tärkeää. Onko sinulla ideoita, miten yhteisöllisyyttä voisi edistää? 


Onko sinulla osaamista, jota voisit antaa yhdistyksen hallitukselle?

jos et halua sitoutua hallitukseen, voit kuitenkin jakaa osaamistasi hallitukselle, jolloin päiväkoti saa osaamistasi käyttöön. Toiminnan kehitämiseksi tarvitsemme erilaista osaamista; markkinointi (google mainontaa, fb mainontaa jne), talousosaamista 


Onko sinulla vinkkejä lasten retkiin?


Haluatko kertoa päiväkodin lapsille ammatistasi tai kulttuuristasi, tai ehkä järjestää jonkin toiminta hetken?


Onko sinulla antaa osaamista, ideoita tai ehdottaa kumppanuuksia, joiden kautta voisimme edistää työyhteisömme hyvinvointia? 


Jokin asia voi olla sinulle helppoa ja itsestään selvää, mutta päiväkotiyhdistykselle ja lapsille se merkitsee paljon! Uskalla antaa osaamisestasi pala yhteiseen hyvään!

Varsinainen jäsen voi myös vaikuttaa ja osallistua yhdistyksen toimintaan mm. hallituksen jäsenenä, tai antamalla osaamistaan tai mm. vinkkejä retkiin tai muihin aktiviteetteihin tai yhdistyksen toiminnan yhteisöllisyyden ylläpitämiseen.

Kerromme tarkemmin toiminnasta ja miten omaa osaamista voi halutessaan tarjota päiväkodin hyväksi.

tämän olisi siis tarkoitus tukea hallitus / yhdistys / yhteisöllisyyttä.

tämä jos tehdään vanhemmille / jäsenille oma sivu: Yhdistyksen jäsenet voivat täällä (linkki) tutustua vaikutus-ja osallistumismahdollisuuksiin. kerromme tarkemmin toiminnasta ja miten omaa osaamista voi halutessaan tarjota päiväkodin hyväksi.) tämän olisi siis tarkoitus tukea hallitus / yhdistys / yhteisöllisyyttä. 

Olisipa kiva nähdä sinut vaikuttamassa!