Sivut eivät ole käytössä


Toiminta on lopetettu

Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

PÄIVÄKODIN KANNATUSJÄSENEKSI


Tätä sivua ei tarvitse kommentoida- vaiheessa

lisää tämä yhdistys sivulle alas, kun tämä sivu ja yhteistyösivu aukeaa. 

Haluatko tukea toimintaamme tai tehdä kanssamme yhteistyötä?
Tutustu kannatusjäsenyyteemme, ja miten voit tehdä kanssamme yhteistyötä.

Haluaisitko edistää lasten hyvinvointia ja paikallista päiväkotitoimijaa, jolla on jo yli 30 vuotta kokemusta laadukkaan varhaiskasvatus- ja esiopetuspalveluiden tuottamisesta?

jne jne.... tämä pitää miettiä

Kannatusjäsenenä voi olla henkilö, yhdistys, yritys, valtio, kunta, tai muu vastaava taho, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Yhdistyksen hallitus hyväksyy kannatusjäsenet hakemuksesta. Kannatusjäsenet maksavat kannatusjäsenmaksua joka on voimassa tilikauden kerrallaan. jonka suuruudesta päättää yhdistyksen hallitus tapaus kerrallaan. Kannatusjäsenellä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus mutta ei äänioikeutta.

Kannatusjäsen voi erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle. Kannatusjäsenen ero tulee voimaan heti.

Hallitus voi erottaa kannatusjäsenen yhdistyksestä mikäli tämä toimii vastoin yhdistyksen sääntöjä tai tuottaa muuten huomattavaa vahinkoa yhdistykselle. Samoin hallitus voi erottaa kannatusjäsenen, mikäli jäsenen toiminta vaikeuttaa yhdistyksen toimintaa siten, että sen ylläpitämän leikkikoulun päiväkodin toiminta vaikeutuu.


tilinumero

tämä sivu voidaan avata vasta kun olemme tehneet sääntömuutoksen asian osalta - piilotan sivun siihen asti.

Olisipa kiva saada sinut kannatusjäseneksemme!