Sivut eivät ole käytössä


Toiminta on lopetettu

Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

ONKO PERHEENNE MUUTTAMASSA SUOMEEN?


Onko perheenne muuttamassa toisesta maasta Suomeen? Tai oletteko palaamassa takaisin Suomeen muutaman ulkomailla olo vuoden jälkeen? Haluaisitte, että lapsenne kasvaa ympäristössä, jossa hän voi ylläpitää ja/tai kartuttaa kielitaitoa, unohtamatta välittävää ja lapsen oppimista ja kehitystä tukevaa ympäristöä?

Muutto itsessään voi olla lapselle haastavaa. Onkin ensiarvoisen tärkeää, että lapsi viihtyy uudessa päiväkodissa ja saa tarvitsemansa huomion. 

Me Espoon Englanninkielisessä Leikkikoulussa haluamme tukea lapsenne sopeutumista Suomeen tarjoamalla päiväkotiympäristön, jossa yhteinen kielemme on englanti. Pienenä päiväkotina meillä on mahdollista tutustua jokaiseen lapseen, ja näin tukea heitä yksilöllisellä tavalla. 

Varhaiskasvatus ja esiopetus

Päiväkodistamme voi hakea paikkaa joko varhaiskasvatukseen (3-5-vuotiaat) tai esiopetukseen (6-vuotiaat). Molempiin haetaan päiväkotihakemuksen kautta. Lisäksi esiopetukseen tulee hakea Espoon kaupungin virallisen esiopetushaun kautta. Voit hakea esiopetuspaikkaa meiltä, vaikka lapsesi ei olisi ollut aiemmin meillä päiväkodissa.

Useimmiten lapset aloittavat päiväkodissa elokuussa uuden lukuvuoden alkaessa. Paikkoja saattaa vapautua myös kesken kauden. Päiväkotihakemus kannattaa lähettää meille mahdollisimman varhain, ja samalla voit kertoa aloitusajankohtatoiveen. Kun lapsi on hakijarekisterissämme, voimme tarjota perheelle paikkaa heti toiveet täyttävän paikan auetessa. 


Tutustu tarkemmin miten päiväkotiimme haetaan!


Erään ulkomailta Suomeen muuttaneen perheen kokemus - EEL täytti kaikki kriteerit kirkkaasti!

Kun palasimme ulkomaan komennukselta Suomeen ja etsimme lapsillemme päiväkotia ja eskaria, olivat avainkriteerimme; kodinomainen ja positiivinen ilmapiiri, kivat kaverit, innostunut henkilökunta, sekä mahdollisuus ylläpitää ja oppia englantia samalla, kun myös suomen kielen valmiudet vahvistuvat.

EEL täytti kaikki kriteerit kirkkaasti!

Siitä lähtien, kun lapsemme aloittivat EEL päiväkodissa, aamut ovat olleet ihanan helppoja. Päiväkotiin on lähdetty joka aamu innokkaasti, koska siellä on niin kivaa!

On ollut mahtava nähdä, kuinka innoissaan lapset ovat päiväkodin aktiviteeteista. Opettajat tekevät joka päivä ihmeitä pienten ihmisten iloksi, opiksi ja inspiroimiseksi. Henkilökunta ottaa taitavasti huomioon lasten kiinnostuksenkohteita. Päiväkodissa ja eskarissa on toteutettu mitä erilaisempia tieteellisiä kokeita ja projekteja niin Harry Potterin, Minecraftin kuin Pokemoninkin hengessä.

Palatessamme Suomeen emme tunteneet Kilossa ketään, ja uudessa päiväkodissa aloittaminen jännitti. Lapset solahtivat kuitenkin vaivattomasti omiin ryhmiinsä ja ovat saaneet monta ihanaa ja luultavasti pitkäaikaista ystävää päiväkodista ja eskarista.

EEL antoi loistavat eväät koulutielle - paitsi tiedot ja taidot, myös monta hyvää ystävää🤍


SEURAA MEITÄ SOMESSA!

Kuvaa klikkaamalla näet enemmän julkaisuja ja niiden sisältöä.


Olisipa kiva nähdä lapsesi päiväkodissamme!