Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

ESPOON ENGLANNINKIELINEN LEIKKIKOULU TYÖNANTAJANA


Espoon Englanninkielisen Leikkikoulun päiväkoteja ylläpitää yhdistys. Yhdistyksen tärkein tehtävä on tarjota henkilökunnalle hyvät työolosuhteet toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta.

Me uskomme, että välittävä ja hyvinvoiva henkilökunta on lasten kasvatustyön perusta, ja siksi henkilökunnan hyvinvointi ohjaa kaikkea päätöksentekoamme.

Tarjoamme inhimillisen ja välittävän työpaikan sekä hyvät työolosuhteet varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ammattilaisille sekä opiskelijoille.

HENKILÖKUNTAMME KOKEMUKSIA ESPOON ENGLANNINKIELISESTÄ LEIKKIKOULUSTA TYÖNANTAJANA

OLETKO SINÄ TULEVA VAHVISTUS TIIMIIMME? 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ilmoitamme tällä sivulla, sosiaalisessa mediassa sekä eri työnhakupalveluissa (mm. mol.fi, duunitori.fi, aarresaari.valojobs.fi) päiväkodissamme avoinna olevista työpaikoista. Meille voi myös aina lähettää avoimen hakemuksen tai soittaa. 

SIJAISUUDET

Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä olisiko meillä tarjolla sijaisuuksia. Sijaisille meillä on myös olemassa WhatsApp-ryhmä, jonka kautta jaamme sijaisille töitä. Ota yhteyttä, mikäli sijaisuus kiinnostaa


KESÄTYÖT JA HARJOITTELUT

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan harjoittelupaikkoja ja kesätöitä alan opiskelijoille. Ota yhteyttä, mikäli tämä on sinulle ajankohtaista.

Ota yhteyttä päiväkodin johtajaan! 

041 513 7773 

eel@saunalahti.fi

Työnantajana olemme vastuullisia, välitämme työntekijöistämme ja työyhteisöstämme sekä seuraamme alamme kehitystä. Varhaiskasvatuslain mukaan vuodesta 2030 lähtien päiväkodeissa vähintään kahdella kolmasosalla tulee olla korkeakoulututkinto. Meillä Espoon Englanninkielisessä Leikkikoulussa tämä koulutusrakenne toteutuu jo nyt.

AVOIMET TYÖPAIKAT 


Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja haussa. Mutta voit aina olla meihin yhteydessä ja tiedustella tilannetta (041 513 7773 | eel@saunalahti.fi).


Seuraa meitä somessa, niin kuulet vapaista työpaikoista ja pääset tutustumaan päiväkotimme arkeen.

Kuvaa klikkaamalla näet enemmän julkaisuja ja niiden sisältöä. 


Olisipa kiva saada sinut työkaveriksemme!