Ota yhteys ANKKALAMMEN päiväkotiin! 
fi

ETSIMME UUSIA TIIMIN JÄSENIÄ

Päiväkodin johtaja


OLETKO SINÄ TULEVA VAHVISTUS TIIMIIMME?

Oletko sinä päiväkodin johtaja, jolle tärkeä työ lasten ja osaavan henkilöstön kanssa on sydämen asia? Haluaisitko työskennellä päiväkodissa, jossa välitetään niin lasten kuin henkilökunnan hyvinvoinnista?
Jos vastasit kyllä, voit olla tuleva johtaja tiimiimme!

 
Espoon Englanninkielinen Leikkikoulu on yksityinen, voittoa tavoittelematon päiväkoti. Sijaitsemme hyvien yhteyksien varrella Espoon Karakalliossa ja Kilonpuistossa. Molemmissa toimipisteissä on 30 3-6-vuotiasta lasta ja työskentelee vastaava opettaja, kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa, kaksi lastenhoitajaa ja päiväkotiapulainen. Päiväkodin johtajana johdat molempia toimipisteitä. Työkielemme päiväkodissa on pääosin englanti, ja johtajan tehtävän hoitamiseen tarvitaan myös suomen kielen vankkaa osaamista.

Etsimme nyt päiväkodille johtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan ajaksi. Päiväkodin johtajana vastaat kahden yksikkömme varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä varhaiskasvatuslain, Espoon varhaiskasvatussuunnitelman ja päiväkodin arvojen mukaisesti. Vastaat henkilöstöasioista sekä asiakkuuksien ylläpidosta. Valvot taloushallintoa Netvisor-alustalla yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Johtamistyötä tekevät kanssasi yksiköiden vastaavat opettajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat.

 
Työsuhde alkaa viimeistään 28.7.2023 ja päättyy 31.7.2024. Mahdollisesta perehdytysjaksosta ennen 28.7.2023 sovitaan tarkemmin haastatteluvaiheessa.  

Palkkaus:  3 607€ (+Mahdollinen kokemuslisä)

Etsimme nyt päiväkodille johtajaa

TARJOMME SINULLE:

 • Mahdollisuuden päästä kehittämään Espoon kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja kielikylpymetodiin perustuvaa varhaiskasvatusta.
 • Mahdollisuuden tehdä lapsivalinnat sekä rekrytoida uusia henkilöstön jäseniä.
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut (liikunta- ja kulttuurisetelit, terveydenhoito yksityisellä lääkäriasemalla sekä hoitoturvavakuutus).
 • Mukavat ja työssäsi sinua tukevat työkaverit.
 • Työntekijöiden hyvinvointia ja työssä viihtymistä ylläpitävän ympäristön.
 • Perehdytyksen työhösi ja päiväkodin hallituksen tuen.

TOIVOMME SINULTA:

 • Kasvatustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, sekä riittävää johtamistaitoa.
 • TAI sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op, sekä riittävää johtamistaitoa.
 • Eduksi katsotaan esiopetuksen pätevyys ja varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaiset pätevyysvaatimukset johtajalle.
 • Kokemusta varhaiskasvatuksen kokonaisuuden johtamisesta (henkilöstö, työhyvinvointi, pedagogiikka, asiakkuudet ja talous).
 • Erinomaisia neuvottelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • Oppimisen tuen osaamista ja edistämistä yhteistyössä henkilöstön ja Espoon kaupungin kanssa.
 • Empaattista, osallistavaa, sitoutunutta ja aktiivista otetta henkilöstön ja perheiden kanssa tehtävään työhön.
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuden hallintaa sekä kykyä työskennellä osana monikulttuurista tiimiä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse 19.4.2023 mennessä osoitteeseen eel @ saunalahti.fi. Olemme valmiita täyttämään tehtävän heti, kun hakemamme henkilö löytyy, joten aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Päiväkodin johtaja, Lydia Mccarthy, vastaa mielellään kysymyksiisi (suomeksi tai englanniksi):

Soita | WhatsApp: 041 513 7773

eel@saunalahti.fi 

Mahdolliset tulevat kollegasi sanovat päiväkodissamme työskentelystä mm. seuraavaa:

"Päiväkoti on voittoatavoittelematon ja se näkyy toiminnassa. Rahat tulevat selkeästi käyttöön lasten hyväksi ja myös työntekijöistä huolehditaan."

"Minulla on vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäni haluamallani tavalla."

"Työpaikka, jossa on hyvä työilmapiiri."


Espoon Englanninkielisen Leikkikoulun päiväkoteja ylläpitää yhdistys. Yhdistyksen tärkein tehtävä on tarjota henkilökunnalle hyvät työolosuhteet toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta.

Me uskomme, että välittävä ja hyvinvoiva henkilökunta on lasten kasvatustyön perusta, ja siksi henkilökunnan hyvinvointi ohjaa kaikkea päätöksentekoamme.

Tarjoamme inhimillisen ja välittävän työpaikan sekä hyvät työolosuhteet. varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ammattilaisille sekä opiskelijoille.

Työnantajana olemme vastuullisia, välitämme työntekijöistämme ja työyhteisöstämme sekä seuraamme alamme kehitystä. Varhaiskasvatuslain mukaan vuodesta 2030 lähtien päiväkodeissa vähintään kahdella kolmasosalla tulee olla korkeakoulututkinto. Meillä Espoon Englanninkielisessä Leikkikoulussa tämä koulutusrakenne toteutuu jo nyt. 


Olisipa kiva saada sinut työkaveriksemme!